PROTOMO BRINGS PEOPLE AND IDEAS TOGETHER

Mikä on Protomo?

Protomo on monialainen ja sosiaalinen innovaatio- ja yrittäjäympäristö. Sen perusideana on tarjota yhteisön tuki ja asiantuntijoiden sparrausapu yrityksille ja tuleville yrittäjille. Tavoitteena on auttaa kehittämään uusia palveluita ja tuotteita markkinoille. Protomossa on mahdollista kehittää tuote- ja palveluprototyyppejä ja spin-off liikeideoita ilman välitöntä riskiä. Yhteistyötä voi helposti tehdä potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Protomossa et ole yksin ideasi kanssa!

Protomo palvelee yrittäjäideoiden kehittäjiä sekä nuoria kykyjä ja eri alojen kokeneita ammattilaisia.

Protomo on valtakunnallinen palvelu. Toimintaa on tällä hetkellä Jyväskylässä, Lahdessa sekä Tampereella.

Rahoittajia ovat ELY-keskukset, EMI Yrityslaina, paikalliset kaupungit sekä SITRA. Lisäksi Protomon yhteistyöverkostoon kuuluvat rahoitusasiantuntijoina Creddo ja Haenyt.fi.

Jos olet kiinnostunut luomisesta alueellasi tai muusta yhteistyöstä verkostomme kanssa, ota yhteyttä.

Yhteistyötä ja innovaatioita

Yhteistyöhön ja innovaatioihin keskittyvä Protomo hyödyntää tärkeimpiä luonnonvarojamme: osaamista ja päättäväisyyttä tehdä jotain täysin uutta. Protomossa ideoista tulee todellisia menestystarinoita, jotka voivat muuttaa maailmaa ja mullistaa urasi. Meillä on tuote- ja liiketoiminnan kehitystiimejä, jotka luovat prototyyppituotteita ja -palveluita. Näiden avulla taas luodaan uusia yrityksiä, jotka ovat täynnä skaalautuvaa kaupallista potentiaalia.

Tulokset jaetaan ja kaupallistetaan kaikkien osapuolten eduksi. Protomo tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet ja laitteet sekä yhteisön tuen ja asiantuntijoiden sparrauksen.

  • Ideoiden arviointi ja sparraus
  • Ammattimainen tuki muun muassa konseptien kehittämisessä, myynnissä, uusien yritysten rahoituksessa ja teknologiassa
  • Ketterät prosessit
  • Arvon luominen
  • Liiketoimintamallin kehittäminen
  • Asiakaskehitys

Protomon avulla saavutat tuloksia nopeasti ja tehokkaasti unohtamatta tärkeintä tekijää - asiakasta. Ota tulevaisuus käsiisi ja aloita uusi urasi! Työskentele prototyyppisi ja liikeideaasi joustavassa ja inspiroivassa ympäristössä.